Egyesületünk 2003. november 10-én alakult a cigányság támogatására anti-diszkriminációs, interkultúrális és szociális programmal. Célcsoportunk a Dél-Dunántúli régió, Kaposvár város és környékének lakossága. Megyénkben az LHH és HH térségek jelentősek, a lakosság között nagy a cigányság aránya (számuk 38.000-42.000 főre tehető), sok a keresőképtelen, ellátásra szoruló (munkanélküli, nyugdíjas, iskolás). Eddig pályázati forrásokból tudtuk fedezni kiadásainkat. Korábbi jelentős sikereink után megkaptuk az Önkéntesség Pont és az Esélyek Háza feladatait. Ez utóbbi projekt elnevezése 2012. szeptemberétől Somogy Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház-ra módosult.

További segítségre, támogatókra számítunk. Köszönjük Kaposvár Megyei Jogú Város és a Somogy Megyei Önkormányzat eddigi támogatását.

Egyesületünk elnöke:

Bogdán Imre

pedagógus, romológus

Alelnöke:

Tóth-Orsós Sarolta

gyógypedagógus, logopédus

Iroda: 7400 Kaposvár, Honvéd u. 13.

Telefonszám: 0682/311-523

Adószámunk: 18777970-1-14

Jogállás: Jogi személyiséggel rendelkező közhasznú szervezet.